SHOT Bandit Anniversary dartbord limited edition

NIEUW!

Om te vieren dat het Bandit dartbord 50 jaar bestaat worden er 500 gelimiteerde "Bandit 50th Anniversary dartborden" gemaakt. Hett kwalitatief uitstekende dartbord heeft een geavanceerd ophangsysteem. De limited edition dartbord heeft een gouden messenbedrading en een 'niet' vrije bullseye. Ook een gouden nummerring is bij dit unieke dartbord aanwezig. Gemaakt van de beste kwaliteit sisal en prachtig verfwerk maakt dit dartbord één van de mooiste (misschien wel de mooiste) en het beste dartbord op de markt.

Het mooiste en beste dartbord op de markt. 

50% dunner mesdraad dan normaal zorgt er voor dat het aantal bouncers nihil wordt. Dit mesdraad is goud gepoedercoated om het nog sterker te maken.

Gold coated numberring; zorgt dat de goud blijvende nummers goed zichtbaar zijn waardoor je een betere focus op het bord hebt.

Backing Support; Er zit een support cardboard met klipjes bij dit dartbord om de beweging van het bord te voorkomen. Ook houdt dit cardboard veel geluid tegen speciaal voor appartementen of gehorige huizen.

Dartbordring van hard gerecycled plastic om de nummerring makkelijk te verplaatsen en dit geeft het dartbord de luxe uitstraling.

Bij elk Shot Bandit Anniversary dartbord wordt een meetlint, instructieboekje en sticker meegeleverd.      

Een dartbord die niet mag missen in elke verzameling!
          

Nu Verkrijgbaar bij Rook Darts!

Terug

Meer actualiteiten

Aangepaste Openingstijden Kerst en Oud & Nieuw

Aangepaste Openingstijden Kerst en Oud & Nieuw

Lees meer
arrows-right facebook linkedin