Winmau dartbord kopen?

Een Winmau dartbord is één van de meest verkochte dartborden op dit moment. De populariteit heeft het dartbord mede te danken aan het bedradingssysteem. De mesvormige en 50% dunnere bedrading zit niet op maar in het bord verwerkt. Daarnaast is het vrij van krammen. Deze twee eigenschappen zorgen voor een maximaal scoringspotentieel en het minimaliseert het aantal bouncers. Daarnaast is het Winmau dartbord gemaakt van kwalitatief hoogwaardig sisal. Hierdoor gaat het dartbord langer mee. Stelt u hoge eisen aan een dartbord? Dan kunt u het beste een Winmau dartbord kopen!

Klik hier voor onze Winmau dartborden!

Het Rota-Lock-Systeem

 

U heeft het Winmau dartbord en een set dartpijlen in huis. En nu? Nu wilt u natuurlijk zo snel mogelijk spelen. Maar eerst moet het dartbord nog op de juiste hoogte worden gehangen. Het dartbord hoort met het middelpunt van de bull op een hoogte van 173 cm te hangen. Het ophangen van een dartbord veel werk? Niet als u kiest voor een Winmau dartbord. Het dartbord is namelijk voorzien van het Rota-Lock-systeem. Dit systeem maakt gebruik van een triple-wheel, zodat uw dartbord binnen enkele minuten hangt. Op vrijwel ieder oppervlak hangt u het dartbord eenvoudig op. Met een Winmau dartbord bent verzekerd van een veilige bevestiging en eenvoudige rotatie.

De juiste afstand tot uw Winmau dartbord

Uw Winmau dartbord hangt keurig aan de muur. Kunt u nu beginnen? Bijna! Het laatste aandachtspunt is de afstand tot uw dartbord. Een belangrijk punt omdat wanneer u bij het gooien te ver of te dichtbij staat de pijlen anders in het bord belanden. U komt in de problemen op andere dartbanen als u op uw oefenbaan een andere dartafstand hanteert. Hanteer daarom een gooiafstand van 237 cm. Markeer dit punt, zodat u steeds van dezelfde afstand gooit op uw Winmau dartbord.

Bezoek onze webshop

Direct een Winmau dartbord kopen? Bezoek dan onze webshop. Hier bestelt u eenvoudig uw dartartikelen, waaronder dartborden, dartpijlen, dartbordverlichting en scoreborden. Met de selectiemogelijkheden kunt u snel en selectief naar dartartikelen zoeken. Bijkomend voordeel: bestelling vanaf € 50,- worden gratis bezorgd.

Meer dan alleen een Winmau dartbord kopen

Altijd al gedroomd van een dartshirt met uw eigen naam? Dat kan! Het enige wat u hoeft te doen is een dartshirt uitkiezen en uw naam doorgeven, de rest regelen wij. Wij bedrukken niet alleen dartshirts. Ook voor het bedrukken van andere dartartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan het bedrukken van schrijfborden, flights en shafts.

Winmau dartbord kopen

Winmau dartbord kopen

Bent u een serieuze darter? Dan raden de adviseurs van Rook Darts u het Winmau dartbord zeker aan. Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Bel via 038-4581160, stuur een e-mail naar info@rookdarts.nl of kom langs in onze fysieke dartwinkel aan de Zomerdijk 88a in Zwartsluis. De openingstijden van onze fysieke winkel zijn:

  • Woensdag 15:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag 15:00 tot 17:30 uur en 19:00 tot 21:00 uur
  • Vrijdag 13:30 tot 17:30 uur
  • Zaterdag 09:00 tot 12:00 uur en 13:30 tot 16:00 uur

Ontwikkel uzelf tot een professionele darter met een Winmau dartbord!