Unicorn dartbord kopen?

Uw eerste 180 gooit u natuurlijk op een Unicorn dartbord! De grootste dartkampioenen gingen u al voor. Van Gerwen, Klaasen, Van Barneveld en nog veel meer talenten uit de dartwereld gebruiken namelijk de producten van Unicorn. Het merk volgt de ontwikkelingen op de voet, zodat innovaties zo snel mogelijk kunnen worden doorgevoerd in hun producten. U wilt een Unicorn dartbord kopen? Dan bent u verzekerd van de optimale dartervaring. Het is het beste wat de dartwereld op dit moment te bieden heeft.

Klik hier voor onze Unicorn dartborden!

Unicorn dartbord kopen

Voor sommige is darten een spel, voor anderen een serieuze sport. Hoe u het ook noemt, ga gelijk goed van start met een Unicorn dartbord. De Esclipse Pro van Unicorn is een kwalitatief hoogwaardig wedstrijdbord. Een wedstrijdbord dat ieder jaar wordt gebruikt tijdens de Premier League Darts toernooien over de hele wereld. Hier zijn verschillende redenen voor. Allereerst heeft het dartbord weinig metaal. Hierdoor verbetert u uw scoregemiddelden en uw check-outs. Daarnaast zorgt het voor een stuk minder bouncers. Wilt u net zoals Van Barneveld darten op een Esclipse Pro van Unicorn? Bestel dan vandaag nog uw Unicorn dartbord in de webshop van Rook Darts!

De juiste afstand tot uw dartbord

Een belangrijk aandachtspunt bij het darten is de afstand tot uw Unicorn dartbord. De afstand heeft namelijk invloed op waar de pijlen in het bord belanden. Hanteert u op uw oefenbaan een eigen dartafstand? Dan komt u in de problemen wanneer u op andere dartbanen speelt. Hanteer daarom een gooiafstand van 237 cm. Het is verstandig dit punt te markeren, zodat u steeds vanaf dezelfde afstand gooit.

Bezoek onze webshop

Direct een Unicorn dartbord kopen? Ga dan naar onze webshop. Hier vindt u verschillende dartartikelen, zoals: dartpijlen, dartbordverlichting en scoreborden. Bestel voor 12:00 uur en u heeft uw Unicorn dartbord morgen al in huis! Onze webshop bestaat uit een ruim assortiment dartproducten van bekende merken als Bull’s, Unicorn en Target Harrows. Om snel en selectief te zoeken, kunt u gebruikmaken van de selectiemogelijkheden aan de linkerkant. Doordat u meerdere keuzes kunt aanvinken, verfijnt u uw zoekopdracht. Kiezen wordt op deze manier een stuk makkelijker!

Meer dan alleen een Unicorn dartbord kopen

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het verkopen van dartproducten. Wist u dat u bij ons ook uw dartproducten kunt laten bedrukken? Van schrijfborden bedrukken tot dartshirts bedrukken en van flights bedrukken tot shafts bedrukken, bij ons kan het allemaal. 

Contactgegevens voor Unicorn dartbord

Unicorn dartbord kopen

 

Richt u uw pijlen op een Unicorn dartbord? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Rook Darts via 038-4581160 of stuur een e-mail naar info@rookdarts.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Bezoek onze dartwinkel aan Zomerdijk 88a in Zwartsluis. Bekijk voordat u vertrekt wel even onze openingstijden, zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. In onze ruim opgezette dartwinkel hebben we drie ingooibanen. Dat heeft als voordeel dat u uw dartartikelen eerst kunt uitproberen. Kom langs en ervaar de voordelen van darten op een Unicorn dartbord!