Flights Bedrukken

Wilt u graag flights bedrukken, shafts of surrounds? Het bedrukken van diverse dartartikelen is ook mogelijk bij Rook Darts.


Flights Bedrukken

De mogelijkheid van het bedrukken van flights is een veelgestelde vraag. Wanneer u flights wilt laten bedrukken kunnen wij dit voor u regelen. U kunt een logo/afbeelding of tekst op een flight laten bedrukken. Voor het bedrukken van een logo of afbeelding op de flight hebben wij uw gewenste afbeelding nodig in JPG, JPEG of EPS bestand. Afhankelijk van wat u op de flight wilt laten bedrukken zijn er diverse mogelijkheden qua kleur en soort flight. Let op: de minimale afname is 10 sets flights.

Wilt ut meer weten over flights bedrukken, neem dan contact op met m.rook@rookdarts.nl

 

Shafts Bedrukken

Ook Shafts kunnen worden bedrukt bij Rook Darts. Ook bij het shafts bedrukken zijn er verschillende mogelijkheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van shafts bedrukken en de prijzen neem dan contact op met m.rook@rookdarts.nl.

 

Dart Shirts Bedrukken

Het bedrukken van dartshirts is ook een mogelijkheid bij Rook Darts. Wilt u graag darten in een dartshirt met de naam en/of logo van uw sponsor(en) erop? Rook Darts regelt het. Wij hebben 'echte' dartshirts van het merk Bull's (100% polyester) en Target (Coolplay) in ons assortiment. Daarnaast kunnen we ook polo's of t-shirts leveren en bedrukken. Voor goed advies hierover kom langs in onze winkel te Zwartsluis of neem contact op met b.rook@rookdarts.nl. Wij helpen u graag verder.

 

Overige dartartikelen

Bij Rook Darts is het ook mogelijk om uw surround of schrijfbord te laten bedrukken. Wilt u graag uw dartteam naam op uw surround, of uw dartsponsor op uw schrijfbord? Dit is allemaal mogelijk. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met m.rook@rookdarts.nl.


Bekijk ook eens: dartpijlen (bijvoorbeeld Unicorn dartpijlen) , Unicorn dartbord, Winmau dartbord en dartbordverlichting.