Dartbordverlichting

Dartbordverlichting

Wilt u dartbordverlichting aanschaffen? Dan bent u bij Rook Darts aan het goede adres. Rook Darts heeft verlichting met ophangsysteem in één. Schaduw kan een irriterende factor zijn tijdens het darten. Het kan namelijk invloed hebben op uw focus en daarbij heeft u er vaak geen controle op. Met de dartbordverlichting van Rook Darts is dat probleem opgelost. De verlichting geeft geen schaduw op uw dartbord door de geintegreerde zuinige led verlichting rond het gehele bord. Zodat u kunt darten als een professional!  

Bekijk ons aanbod dartbordverlichting!

Houten of RVS uitvoering

De dartbordverlichting wordt door Rook Darts zelf vervaardigd en is leverbaar in een houten en in een RVS-uitvoering. U kunt zowel kiezen voor alleen de houten of RVS ring met verlichting als de complete set met ophangsysteem. U hangt dan alleen de verlichting aan de muur, het dartbord en surround zitten bevestigd aan de dartbordverlichting. Alle verlichting is in diverse kleuren verkrijgbaar en wordt geleverd met adapter. Meer informatie over de beschikbare kleuren? Neem dan contact met ons op.

Prijzen voor onze dartbordverlichting

Wij hebben een groot aanbod tegen een scherpe prijs.De dartbordverlichting Hout en RVS (zonder ophangsysteem) is uit voorraad leverbaar. Hieronder geven wij u een indicatie van de kosten.

  prijs verlichtingsring  prijs met surround
Dartbord verlichting Hout  € 119,95 € 147,50
Dartbord verlichting RVS € 134,95 € 159,95
Dartbord verlichting met ophangsysteem € 174,95 € 199,95

 

Dartbordverlichting bestellen

Wilt u van schaduw op en rondom uw bord verleden tijd maken en verbetering van uw focus realiseren? Bestel dan snel onze verlichting voor uw dartbord! Bestellen kan via onze webshop. In onze dartshop vindt u verschillende dartartikelen. Zo kunt u hier ook een Winma dartbord kopen of Unicorn dartbord kopen. Bestelt u voor 12.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u vanaf €50,- van gratis bezorging. U volgt uw bestelling gemakkelijk via Track & Trace. Liever langskomen in onze fysieke winkel? Dat kan! U vindt ons aan de Zomerdijk 88a in Zwartsluis. Nieuwsgierig geworden naar dartbordverlichting? Neem voor vragen contact met ons op via b.rook@rookdarts.nl of bel 038-4581160.

 

Bekijk hier de introductie video van onze eigen dartbordverlichting!